Fa'atūina ma uiga fa'atagata

Fa'atūina ma uiga fa'atagata

Vaaiga: 32 vaaiga


Tete'e uamea uameae masani ona aofia ai tetee, insulators, oso i totonu, ma tetee kapeneta.

10KW200RK-3

O le tetee a le tetee i le uamea uamea tetee e faia i mea faapitoa carbon uamea, lea ei ai se tau vevela itiiti ma itiiti suiga tau tetee i le taimi o le faagaoioiga.Mo se fuafuaga faʻataʻitaʻi tasi, o le faʻapipiʻiina o vaega o le malosi o le paʻu o le eleele i totonu o le uʻamea uʻamea e maua ai le fesoʻotaʻiga faigofie, foliga matagofie, ma le suʻesuʻega talafeagai pe a faʻatusatusa i le faʻaogaina eletise masani.

三层不锈钢-2

O vaega fa'a'ese'ese, e pei o mea i le va o fa'amau fa'asagatau ma puipui, e faia i mea e fa'asa'o maualuga le vevela.

O mea fa'aluma uamea e lima ona uiga taua:
1) Latou te faʻaogaina tekinolosi faʻaonaponei e taʻua o le "electrode" fesoʻotaʻiga, lea e suitulaga i auala masani fesoʻotaʻiga.O le faʻagasologa o le uelo e faʻamautinoa ai se fesoʻotaʻiga mautu ma se nofoaga lelei uelo a itiiti ifo i le 80m.
2) E fetaui lelei mo le tele o talosaga, e aofia ai le AC 50Hz, 1000V voltage, ma le DC power supply.
3) O loʻo faʻasalaina i latou i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu ona o le leai o ni elemene faʻaleagaina.
4) O loʻo faʻapipiʻiina le elemene faʻafefe uʻamea e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa, faʻatagaina mo le tele o tulaga taua o le tetee.E ala i le filifilia o le u'amea u'amea tetee, resistivity e mafai ona faateleina e tusa ma le 20%, e mafua ai le faasaoina o tau ma faaitiitia le malosi leiloa pe a faatusatusa i pusa tetee masani.E le gata i lea, e leai se manaʻoga mo le faʻauluina, e oʻo atu ai i le faʻaolaina o le eletise e tusa ma le 35%.
5) O le uʻamea faʻafefe uʻamea faʻafesoʻotaʻi ipu ua faʻapipiʻiina i le elemene tetee ma faʻapipiʻi i luga o laʻau faʻamau ma puipui e faʻaaoga ai insulators.O lenei mamanu e faʻaumatia ai le eletise eletise, faʻaitiitia le malosi o le gau.