O le ZENITHSUN fa'apitoa mo le Faletupe Fa'atauva'a Fa'a-Miliili mo le Fa'alapotopotoga o Faufautua Faufale a Saina (CSIC), fa'atasi ai ma se fa'amaoniga lelei e 10 tausaga.

O le ZENITHSUN fa'apitoa mo le Faletupe Fa'atauva'a Fa'a-Miliili mo le Fa'alapotopotoga o Faufautua Faufale a Saina (CSIC), fa'atasi ai ma se fa'amaoniga lelei e 10 tausaga.

E fa'amalo le ZENITHSUN ia Saina i le fa'alauiloaina manuia ma fa'ata'ita'iga o le sami o lana va'alele muamua na fa'avaeina ma gaosia.Matou te mitamita tele i le filifilia e avea ma kamupani su'esu'e meafaigaluegaResistive Load Bankmo lenei poloketi i le lotolotoi o tauvaga malosi.O lenei filifiliga e fa'amamafaina ai le malosi malosi o le ZENITHSUN ma le maualuga oa tatou oloa nai lo isi i le vaega tutusa.

航母试水

   uta Faletupefaia se sao taua i le suʻeina ma le faʻamautuina o le faʻatinoga o faiga eletise i luga o vaʻa, faʻasalalauga i fafo, ma isi faʻaoga o le gataifale.Aemaise lava mo meafaigaluega mamafa mamafa a le militeri e pei o vaʻalele vaʻalele, e oʻo lava i se sikulima laʻititi e sili ona taua, ae le o taʻuauta Faletupe.

China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC), na faavaeina ia Iulai 1, 1999, na fausia e ala i le toe faʻatulagaina o nisi o pisinisi ma faʻalapotopotoga mai le uluai China Shipbuilding Industry Corporation.O lenei atinaʻe a le malo tele o loʻo faʻatinoina i le suʻesuʻega, atinaʻe, ma le gaosiga o meafaigaluega a le vaʻa, vaʻa vaʻa ma a latou mea faʻaoga, faʻapea foʻi ma mea e le o vaʻa.

E tusa ai ma le upega tafaʻilagi aloaia, China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC) o se tasi lea o faʻalapotopotoga fau vaa tele i Saina ma naʻo le Fortune Global 500 atinaʻe i le pisinisi fau vaa Saina.Faatasi ai ma le aofaʻi o aseta o le 412.7 piliona RMB ma le aufaigaluega a le 150,000 tagata faigaluega, CSIC o loʻo tu i fafo o se atinaʻe taʻutaʻua i le gaosiga o vaʻa ma vaʻa.I se isi faaupuga, a oʻo mai i le fausiaina o vaʻa ma le gaosiga o vaʻa, o le China Shipbuilding Industry Corporation e le masalomia o se tagata taʻutaʻua.

中船重工图标

O le galulue fa'atasi ma le China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC) ma saofagā i le miti a Saina va'alele va'alele o se fa'amanuiaga sili lea mo ZENITHSUN.ZENITHSUN ua tuuto atu i le tuʻuina atu o se ituaiga saogalemu ma faʻatuatuainauta Faletupee fa'amalieina mana'oga 'ese'ese a tatou tagata fa'atauaina.


Taimi meli: Oke-26-2020