ZENITHSUN: Fa'atau ta'imua ile Maketi ole lalolagi mo le Toeititi 20 Tausaga

ZENITHSUN: Fa'atau ta'imua ile Maketi ole lalolagi mo le Toeititi 20 Tausaga

Vaaiga: 29 vaaiga


ZENITHSUN, faʻamanatuina lona toeitiiti atoa le 20 tausaga i totonu o le alamanuia, ua ausia le manuia mataʻina o se tagata e tetee ma utaina faletupe, ua faʻamaualuga nei i totonu o le lalolagi pito i luga 500. Faatasi ai ma le tele o tagata faʻatau i luga ole 4000+, ua oʻo atu oloa a ZENITHSUN 56 atunuu ma itulagi. , e aofia ai Amerika i Matu, Amerika i Saute, Europa, ma Asia.O lo'o tulimatai atu le kamupani i le fa'atupuina o faigapa'aga mo se taimi umi, felagolagoma'i ma le tele o tagata fa'atau i le lumana'i.

信图片_20230216100150

I le va'ava'ai atu i luma, o lo'o fa'anaunau le ZENITHSUN e fa'alautele lona auai ma fausia faiga fa'apa'aga tumau ma se fa'alapotopotoga e sili atu le lautele o tagata fa'atau.E ala i le fa'aogaina o le tele o le poto fa'apisinisi, tautinoga i le lelei, ma le fa'amaoni i le fa'amalieina o tagata fa'atau, o lo'o taumafai le kamupani e fausia so'otaga felagolagoma'i e fesoasoani i le manuia o ZENITHSUN ma lona fa'alapotopotoga eseese.

信图片_20230216100154

Faatasi ai ma se faʻamaumauga faʻamaonia o le tulaga lelei ma se malamalamaga loloto i maketi o le lalolagi, ua sauni le ZENITHSUN e faʻaauau lana ala o le manuia i le avea ai o se tagata e teteʻe ma uta uta faletupe.O le fa'amaoni a le kamupani i fa'afouga, lelei, ma fa'afofoga fa'atautotonu o lo'o tumau pea le le maluelue, fa'atūina le ZENITHSUN ose ta'ita'i fa'apisinisi o lo'o fa'aauau pea ona fetuuna'i e fa'afetaui mana'oga o lo'o fa'atupula'ia e ana tagata fa'atau.